
Urządzenia i Akcesoria
法式華麗銀鱈
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
蒸鱈魚和彩椒
-
鱈魚肉片 切4片,每片100克400 克
-
紅甜椒 切塊200 克
-
黃甜椒 切塊200 克
-
水500 克
荷蘭酸豆醬
-
奶油 切塊250 克
-
酸豆20 克
-
水50 克
-
檸檬汁1 大匙
-
蛋黃3 顆
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1482 kcal /
6201 kJ
Białko
52.5 g
Tłuszcz
135.9 g
Węglowodany
12.7 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fabien Vergé
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan