Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
蒸鱈魚和彩椒
- 400 克 鱈魚肉片, 切4片,每片100克
- 200 克 紅甜椒, 切塊
- 200 克 黃甜椒, 切塊
- 500 克 水
荷蘭酸豆醬
- 250 克 奶油, 切塊
- 20 克 酸豆
- 50 克 水
- 1 大匙 檸檬汁
- 3 顆 蛋黃
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 6201 kJ / 1482 kcal
- Białko
- 52.5 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 135.9 g
- Błonnik
- 4.9 g