Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 橄欖油, 多備一些刷油用
- 1 大匙 新鮮迷迭香, 取葉子
- 1 茶匙 乾酵母粉
- 250 克 水
- 70 克 裸麥麵粉
- 430 克 高筋麵粉, 可多備一些撒粉用
- 1 茶匙 鹽
- 100 克 培根片, 切小片(約0.5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 394 kJ / 94 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9.2 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.4 g