
Urządzenia i Akcesoria
迷迭香培根麵包棒
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
40 個
Składniki
-
橄欖油 多備一些刷油用180 克
-
新鮮迷迭香 取葉子1 大匙
-
乾酵母粉1 茶匙
-
水250 克
-
裸麥麵粉70 克
-
高筋麵粉 可多備一些撒粉用430 克
-
鹽1 茶匙
-
培根片 切小片(約0.5公分)100 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
94 kcal /
394 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
9.2 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pepe義大利廚房
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan