迷迭香培根麵包棒

迷迭香培根麵包棒

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
40 個

Składniki

  • 橄欖油 多備一些刷油用
    180 克
  • 新鮮迷迭香 取葉子
    1 大匙
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 250 克
  • 裸麥麵粉
    70 克
  • 高筋麵粉 可多備一些撒粉用
    430 克
  • 1 茶匙
  • 培根片 切小片(約0.5公分)
    100 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 94 kcal / 394 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 9.2 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...