迷迭香培根麵包棒
TM31 TM5 TM6

迷迭香培根麵包棒

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 180 克 橄欖油, 多備一些刷油用
  • 1 大匙 新鮮迷迭香, 取葉子
  • 1 茶匙 乾酵母粉
  • 250 克 水
  • 70 克 裸麥麵粉
  • 430 克 高筋麵粉, 可多備一些撒粉用
  • 1 茶匙 鹽
  • 100 克 培根片, 切小片(約0.5公分)

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
394 kJ / 94 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
9.2 g
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy