Wersje kompatybilne
Guarnición de zanahorias baby con ajetes y espárragos verdes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de espárragos verdes congelados en trozos
- 400 g de zanahorias baby congeladas
- 50 g de vino blanco
- 300 g de ajetes congelados en trozos
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 12 hojas de cogollos de Tudela
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 224 kJ / 53 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 92.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salteado de verduras al curry
30min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15min
Calabacín dorado (200 g)
20min
Bastones de zanahoria dorados (100 g)
10min
Bastones de calabacín dorados (100 g)
15min
Verduras salteadas
30min
Tortilla de clara de huevo con calabacín
30min
Ensalada griega con pollo
1 Std. 10 Min
Caballa a la sal con patatas al vapor y mojo picón
40min
Brócoli asado con puerros caramelizados
40min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15min