Cookie cake fourré à la pâte à tartiner

Cookie cake fourré à la pâte à tartiner

4.6 413 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 parts

Składniki

  • 120 g de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
  • 50 g de sucre en poudre
  • 50 g de sucre roux
  • 1 œuf
  • 1 c. à café d'extrait de vanille liquide
  • 220 g de farine
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 pincée de sel
  • 85 g de chocolat concassé
  • 2 c. à soupe de pâte à tartiner au chocolat à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 9 g
Kalorie 2834 kJ / 678 kcal
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...