Cookie cake fourré à la pâte à tartiner

Cookie cake fourré à la pâte à tartiner

4.6 312 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 parts

Składniki

  • de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
    120 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de sucre roux
    50 g
  • œuf
    1
  • d'extrait de vanille liquide
    1 c. à café
  • de farine
    220 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de chocolat concassé
    85 g
  • de pâte à tartiner au chocolat à ajuster en fonction des goûts
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 678 kcal / 2834 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...