Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café d'extrait de vanille liquide
- 220 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 85 g de chocolat, concassé
- 2 c. à soupe de pâte à tartiner au chocolat, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2834 kJ / 678 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Fondant au chocolat
40min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 Min
Cookies américains
30min
Cookie géant aux 3 chocolats
30min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55 min
Roulé à la pâte à tartiner
25 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Cheesecake aux speculoos
1 Std.
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min