Wersje kompatybilne
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 biscuits speculoos
- 75 g de pâte à tartiner chocolat-noisette
- 25 g de lait
- 3 œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 250 g de mascarpone, bien froid
- cacao en poudre, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2506 kJ / 544 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 40 g
Alternatywne przepisy
Fondant aux deux chocolats
3sa
Fondant au chocolat
40 min
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1j 30 menit
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45 min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Brownies Kinder Bueno
35 Min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min
Roulé à la pâte à tartiner
25 min
Cheesecake aux speculoos
1j
Coulant au chocolat
40 min
Gâteau moelleux au chocolat
40 min