![Coulant au chocolat Coulant au chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6c16692401e3bdd3be2f4dee9149a351/Derivates/6924e1f7b62b18b21a8fcc08004b736213fc327e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 180 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Gâteau moelleux au chocolat
40 分钟
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 godz. 30 min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Fondant aux deux chocolats
3 Std.
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Pancake au sirop d'érable (USA)
30 Min
Purée mousseline
40 分钟
Fondant au chocolat
40 分钟
Cookies aux pépites de chocolat
25 dk
Mousse au chocolat aux crêpes dentelle
4ч. 20 мин.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Roulé à la pâte à tartiner
25 dk