Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 180 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Pâte à cookie crue
15min
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Fondant au chocolat
40 min
Crookie parmesan, romarin et pesto revisité
16 Std.
Fondant au chocolat
40 min
Fondant aux deux chocolats
3sa
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30 min
Gâteau moelleux au chocolat
40 min
Cookie géant aux 3 chocolats
30 min
Mousses au chocolat
3h 20 min