Mais-Pfannküchlein mit Koriander-Joghurt-Dip

Mais-Pfannküchlein mit Koriander-Joghurt-Dip

4.4 131 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen

Składniki

Mais-Pfannküchlein-Teig
  • Koriander abgezupft
    1 Bund
  • Mehl
    100 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Ei
    1
  • Milch
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Mais aus der Dose abgetropft
    120 g
Koriander-Dip und Fertigstellung der Pfannküchlein
  • Naturjoghurt
    125 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • Öl zum Braten

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 164 kcal / 688 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...