Mais-Pfannküchlein mit Koriander-Joghurt-Dip
TM5 TM6

Mais-Pfannküchlein mit Koriander-Joghurt-Dip

4.4 (124 oceny)

Składniki

Mais-Pfannküchlein-Teig

  • 1 Bund Koriander, abgezupft
  • 100 g Mehl
  • 1 TL Backpulver
  • 1 Ei
  • 150 g Milch
  • 1 TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 120 g Mais aus der Dose, abgetropft

Koriander-Dip und Fertigstellung der Pfannküchlein

  • 125 g Naturjoghurt
  • 2 Prisen Salz
  • 1 - 2 Prisen Pfeffer
  • Öl zum Braten

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
688 kJ / 164 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy