Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa ai cachi
- 200 g di cachi, sbucciati e a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 20 g di burro
- 60 g di vino passito
Filetto
- 1200 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pancetta a fette
- 1 filetto di maiale, senza nervi, intero (600-700 g circa)
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1396.2 kJ / 333.7 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 747.2 mg
Alternatywne przepisy
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1sa
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30 min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2sa 30 dk
Pan di spagna salato natalizio
1sa
Insalata di riso frutta, verdure e pesce
40 dk
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Liquore alle pere
384h
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 dk
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Paella veloce
40 dk
Zabaione con crumble di frutta secca
1sa
Baccalà mantecato alla veneziana
40 dk