Filetto di maiale con salsa ai cachi

Filetto di maiale con salsa ai cachi

5.0 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Salsa ai cachi
  • di cachi sbucciati e a pezzi
    200 g
  • di zucchero di canna
    1 cucchiaino
  • di burro
    20 g
  • di vino passito
    60 g
Filetto
  • di acqua
    1200 g
  • di succo di limone
    30 g
  • filetto di maiale, senza nervi intero (600-700 g circa)
    1
  • di pancetta a fette
    200 g
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 - 3 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 333.7 kcal / 1396.2 kJ
Białko 29.7 g
Tłuszcz 19.9 g
Węglowodany 7.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 747.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...