Filetto di maiale con salsa ai cachi

Filetto di maiale con salsa ai cachi

4.9 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Salsa ai cachi
  • 200 g di cachi sbucciati e a pezzi
  • 1 cucchiaino di zucchero di canna
  • 20 g di burro
  • 60 g di vino passito
Filetto
  • 1200 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 filetto di maiale, senza nervi intero (600-700 g circa)
  • 200 g di pancetta a fette
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 747.2 mg
Białko 29.7 g
Kalorie 1396.2 kJ / 333.7 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...