Mammoli su fonduta di formaggio

Mammoli su fonduta di formaggio

4.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Mammoli
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
  • di acqua
    500 g
  • di patate viola pelate e a fette (1 cm)
    350 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    170 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Fonduta al formaggio
  • di Gruviera a pezzi
    50 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 520.7 kcal / 2178.6 kJ
Białko 24.2 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 52.6 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Sód 953.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...