Mammoli su fonduta di formaggio

Mammoli su fonduta di formaggio

4.3 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Mammoli
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 350 g di patate viola pelate e a fette (1 cm)
  • 170 g di farina tipo 00 + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
Fonduta al formaggio
  • 50 g di Gruviera a pezzi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 953.4 mg
Białko 24.2 g
Kalorie 2178.6 kJ / 520.7 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Węglowodany 52.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...