Millefoglie di patate e polpo (TM6)

Millefoglie di patate e polpo (TM6)

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 pezzi

Składniki

  • di patate pelate (peso netto)
    600 g
  • di acqua
    500 g
  • pomodori secchi sott'olio
    2
  • di capperi sotto sale sciacquati ed asciugati
    1 cucchiaino
  • peperoncino secco dolce o piccante, a piacere
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • filetto di acciuga sott'olio
    1
  • di olive taggiasche denocciolate
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di pomodorini ciliegia o datterini, a metà
    100 g
  • di polpo precotto carpaccio (vedere consigli)
    120 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 357.3 kcal / 1494.8 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 22.1 g
Węglowodany 31.4 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 66.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...