Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi

Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni

Składniki

Pesto di pomodori secchi
  • 60 g di anacardi non salate
  • ½ spicchio di aglio
  • 150 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 5 foglie di basilico fresche lavate
  • 30 g di olive taggiasche denocciolate
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Verdure
  • 250 g di polpa di zucca a tocchi (1x3x6 cm)
  • 1300 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di carote pelate e a bastoncini (1 cm)
  • 150 g di cipolle in quarti
Sorgo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 250 g di sorgo ammollato in acqua per 2 ore e sciacquato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 656 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 1800.4 kJ / 430.3 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 53.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...