Indonesian Vegetable Spring Roll

Indonesian Vegetable Spring Roll

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
14 pieces

Składniki

  • white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
    100 g
  • fresh flat green beans trimmed
    50 g
  • carrot peeled
    50 g
  • chicken breast cut in pieces
    100 g
  • vegetable oil plus extra for frying
    40 g
  • garlic cloves
    2
  • bean sprouts (taugeh)
    50 g
  • sugar
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
  • white pepper powder
    ¼ tsp
  • spring roll rice paper
    14

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 391 kcal / 1637 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 626 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...