Urządzenia i Akcesoria
Indonesian Vegetable Spring Roll
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
14 pieces
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
626 mg
Białko
27 g
Kalorie
1637 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Wine Fish Fillet
Brak ocen
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 godz. 40 min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Brak ocen
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Lala Clam Soup Meehoon
1 godz. 15 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen