Urządzenia i Akcesoria
Indonesian Vegetable Spring Roll
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
14 pieces
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
626 mg
Białko
27 g
Kalorie
1637 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Volcano Spare Ribs
2 godz.
Char Kway Teow
25 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
KL Hokkien Noodles
35 min
Pears on Orange Syrup
Brak ocen
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Lemonade
5 min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.