Espressogrød med pekannødder

Espressogrød med pekannødder

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 portioner

Składniki

  • pekannødder uden skind, hele
    60 g
  • havremælk (se tip)
    450 - 500 g
  • instant kaffe
    2 tsk
  • hirseflager
    30 g
  • amarantfrø
    60 g
  • havregryn
    30 g
  • agavesirup
    30 g
  • banan skåret i skiver (1 cm)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1761 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie