Urządzenia i Akcesoria
Käse-Bier-Fondue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Gruyère in Stücken400 g
-
Appenzeller in Stücken400 g
-
helles Hefebier500 g
-
Speisestärke30 g
-
Salz1 TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2099 mg
Białko
57 g
Kalorie
3718 kJ /
889 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
38 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sellerie-Cordon-Bleu
1 godz.
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1 godz.
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Orangencreme
2 godz. 40 min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 min
Maracuja-Crème-brûlée
4 godz.
Rotwein-Zwiebelsuppe
40 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Ofen-Käseschnitte
35 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 godz. 45 min
Rindsfilet Café de Paris
1 godz. 30 min