Urządzenia i Akcesoria
Lody jagodowe z jogurtem kokosowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porcje
Składniki
-
200 g borówek amerykańskich, świeżych200 g jagód, świeżych (patrz wskazówka)
-
⅔ banana pokrojonego w 5 mm plastry (ok. 80 g)
-
10 g syropu klonowego (opcjonalnie)
-
100 g jogurtu kokosowego (patrz wariant)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
14.5 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
331.3 kJ /
79.2 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lody kokosowe
6 Std. 30 Min
Lody waniliowe z oliwą, solą i czerwonym pieprzem
12 Std.
Lody tropikalne na patyku
4 Std. 5 Min
Kremowy „serek” z nerkowców
25 Min
Sorbet z cukinii i cytryny
8 Std. 10 Min
Jogurtowe lody z owocami jagodowymi
8 Std. 10 Min
Sorbet jabłko-kiwi-szpinak
8 Std.
Lody truskawkowo-jogurtowe
25 Min
Różowy koktajl hibiskusowo-malinowy
5 Min
Sorbet jagodowy z miętą
30 Min
Lody malinowe na jogurcie kokosowym
10 Min
Dorsz na parze z sosem koperkowym i marchewkową kaszą jaglaną
40 Min