Urządzenia i Akcesoria
Sorbet jabłko-kiwi-szpinak
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
4 porcje
Składniki
-
60 - 80 g cukru
-
100 g liści szpinaku baby, świeżych
-
370 - 400 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych
-
130 - 140 g kiwi pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
10 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
631.3 kJ /
150.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody truskawkowo-bazyliowe
10 min
Sorbet rabarbarowo-truskawkowy
10 min
Sorbet pomarańczowy
12 godz.
Sorbet z mango
1 godz. 10 min
Lody truskawkowo-jogurtowe
25 min
Sorbet bananowy z wiśniami
6 godz. 10 min
Lody maślankowe o smaku malinowo-pomarańczowym
5 min
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
5 godz. 25 min
Lody jabłkowo-truskawkowe
5 min
Lody wiśniowo-bananowe
10 min
Lody jabłkowo-bananowe z ciasteczkami Speculoos
3 godz. 10 min
Lody bananowe (jednoskładnikowe)
8 godz. 5 min