
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet jabłko-kiwi-szpinak
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
4 porcje
Składniki
-
60 - 80 g cukru
-
100 g liści szpinaku baby, świeżych
-
370 - 400 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych
-
130 - 140 g kiwi pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
150.8 kcal /
631.3 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
10 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska