
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet jabłko-kiwi-szpinak
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
4 porcje
Składniki
-
cukru60 - 80 g
-
liści szpinaku baby, świeżych100 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych370 - 400 g
-
kiwi pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych130 - 140 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
150.8 kcal /
631.3 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
10 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska