Sorbet jabłko-kiwi-szpinak

Sorbet jabłko-kiwi-szpinak

4.8 308 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
4 porcje

Składniki

  • cukru
    60 - 80 g
  • liści szpinaku baby, świeżych
    100 g
  • jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych
    370 - 400 g
  • kiwi pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych
    130 - 140 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 150.8 kcal / 631.3 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 10 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...