
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet jagodowy z miętą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
50 g cukru miętowego (patrz wskazówka)
-
600 g jagód, mrożonych (patrz wskazówka)
-
20 - 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
117 kcal /
489.8 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
30.2 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LATO
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sorbet pomarańczowy
12 godz.
Cukier miętowy
40 min
Sorbet z mango
1 godz. 10 min
Sorbet melonowy
6 godz. 10 min
Sorbet bananowy z wiśniami
6 godz. 10 min
Klasyczne lody śmietankowe w polewie czekoladowej
5 godz. 25 min
Sorbet rabarbarowo-truskawkowy
10 min
Sorbet z truskawek
1 godz.
Sorbet z owoców leśnych
1 min
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
5 godz. 25 min
Lody truskawkowo-jogurtowe
25 min
Sorbet truskawkowy
5 min