
Urządzenia i Akcesoria
清蒸圓鱈佐甜菜泥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
鱈魚片 (約2片)360 克
-
鹽2 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
白酒1 茶匙
-
蒜頭1 粒
-
新鮮九層塔 只取葉子20 克
-
特級初榨橄欖油75 克
-
甜菜根 去皮、切塊(約3公分)500 克
-
水175 克
-
山蘿蔔葉 (opcjonalnie) 少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
585 kcal /
2448 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan