清蒸圓鱈佐甜菜泥

清蒸圓鱈佐甜菜泥

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 鱈魚片 (約2片)
    360 克
  • 2 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 白酒
    1 茶匙
  • 蒜頭
    1 粒
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    20 克
  • 特級初榨橄欖油
    75 克
  • 甜菜根 去皮、切塊(約3公分)
    500 克
  • 175 克
  • 山蘿蔔葉 (opcjonalnie) 少許,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 585 kcal / 2448 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...