清蒸圓鱈佐甜菜泥
TM5 TM6

清蒸圓鱈佐甜菜泥

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 360 克 鱈魚片 (約2片)
  • 2 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • 1 茶匙 白酒
  • 1 粒 蒜頭
  • 20 克 新鮮九層塔, 只取葉子
  • 75 克 初榨橄欖油
  • 500 克 甜菜根, 去皮、切塊(約3公分)
  • 175 克 水
  • 山蘿蔔葉, 少許,裝飾用 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2448 kJ / 585 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy