Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 克 鱈魚片 (約2片)
- 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 白酒
- 1 粒 蒜頭
- 20 克 新鮮九層塔, 只取葉子
- 75 克 初榨橄欖油
- 500 克 甜菜根, 去皮、切塊(約3公分)
- 175 克 水
- 山蘿蔔葉, 少許,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 6.7 g