Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot

Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot

4.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 450 - 500 g de lomo de cerdo una pieza completa (ver tip)
  • 80 - 100 g dátiles deshuesados
  • 2 - 3 pizcas de sal
  • 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
  • 180 g de echalotes pelado, cortado en trozos
  • 40 g de mantequilla sin sal cortada en trozos
  • 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
  • 200 g de agua
  • ½ cdita de sal
  • ½ cdita de pimienta negra molida

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 1453 mg
Białko 110 g
Kalorie 5711.2 kJ / 1365 kcal
Tłuszcz 50 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Węglowodany 108 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...