Tortilla de bacalao y verduras

Tortilla de bacalao y verduras

4.5 53 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra (y 1 cucharada más para la sartén)
  • 130 g de cebolla en octavos
  • 70 g de pimiento verde italiano en trozos de 3 cm
  • 400 - 500 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
  • 8 huevos
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 290.8 mg
Białko 24.2 g
Kalorie 1052 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...