Pappardelle a la papalina

Pappardelle a la papalina

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 60 g de queso parmesano en trozos de 3 cm
  • 30 g de chalota en mitades
  • 15 g de aceite de oliva
  • 20 g de mantequilla
  • 120 g de jamón curado en dados
  • 3 pellizcos de sal
  • 1 huevo
  • 3 yemas de huevo
  • 70 g de nata (18% materia grasa)
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 320 g de pasta seca tipo pappardelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1179.8 mg
Białko 28 g
Kalorie 2425 kJ / 579 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Węglowodany 61.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...