皺葉甘藍菜捲佐蕃茄醬汁

皺葉甘藍菜捲佐蕃茄醬汁

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 1900 克
  • 白米
    200 克
  • 皺葉甘藍葉 (大片)
    8 片
  • 洋蔥 切半
    100 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 奶油
    20 克
  • 煙燻培根 切小塊
    100 克
  • 雞胸肉 切小塊
    250 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
蕃茄醬汁
  • 洋蔥 切半
    70 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 奶油
    20 克
  • 紅甜椒
    50 克
  • 蕃茄 切半
    500 克
  • 雞高湯塊(用於0.5公升的水)
    1 塊
  • 麵粉
    1 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 474 kcal / 1985 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie