
Urządzenia i Akcesoria
皺葉甘藍菜捲佐蕃茄醬汁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
水1900 克
-
白米200 克
-
皺葉甘藍葉 (大片)8 片
-
洋蔥 切半100 克
-
蒜頭2 粒
-
奶油20 克
-
煙燻培根 切小塊100 克
-
雞胸肉 切小塊250 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
蕃茄醬汁
-
洋蔥 切半70 克
-
蒜頭1 粒
-
奶油20 克
-
紅甜椒50 克
-
蕃茄 切半500 克
-
雞高湯塊(用於0.5公升的水)1 塊
-
麵粉1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
474 kcal /
1985 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

環遊世界異國料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Możesz także polubić...
1 godz. 10 min
35 min
1 godz. 10 min
35 min
2 godz. 30 min
1 godz. 20 min
35 min
35 min
1 godz. 50 min
35 min
40 min
2 godz.