
Urządzenia i Akcesoria
白酒蛤蜊義大利麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
新鮮巴西利 ,只取葉子,洗淨後擦乾1 把
-
新鮮辣椒 (任何種類) (opcjonalnie) ,去籽1 支
-
蒜頭2 粒
-
特級初榨橄欖油 ,不包含最後淋油用20 克
-
櫻桃番茄 ,對切半100 克
-
不甜白酒40 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨500 克
-
水340 克
-
鹽5 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)180 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
461 kcal /
1929 kJ
Białko
16.8 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
67.6 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

聖誕饗宴
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan