Creme de legumes, coxas de frango recheadas, arroz e maçãs ao vapor

Creme de legumes, coxas de frango recheadas, arroz e maçãs ao vapor

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 doses

Składniki

  • queijo mozarela
    30 g
  • queijo parmesão
    60 g
  • limão (casca e sumo)
    1
  • sobras de pão
    50 g
  • manjericão
    10 g
  • tomilho
    1 c. chá de
  • salsa
    5 g
  • alecrim
    1 c. chá de
  • ovo
    1
  • sal
    3 c. chá de
  • pimenta
    3 pitada de
  • coxas de frango s/ pele e s/ osso (1100 g aprox.)
    8
  • azeite
    30 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    150 g
  • dente de alho
    1
  • curgete cortada em pedaços
    350 g
  • beringela cortada em pedaços
    200 g
  • tomate cortado em pedaços
    350 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • maçã Granny Smith cortada em gomos (4 unid. aprox.)
    850 g
  • mel
    50 g
  • miolo de noz
    50 g
  • paus de canela
    4
  • vinho do Porto
    20 g
  • laranja só a raspa
    1
  • groselhas, frescas
    40 g
  • água
    1000 g
  • arroz
    350 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 1392 kcal / 5824.1 kJ
Białko 78.1 g
Tłuszcz 55.4 g
Węglowodany 151.7 g
Błonnik 15.3 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Sód 2877.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...