Urządzenia i Akcesoria
Flammekuchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portie
Składniki
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Brak ocen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Ovenburger
1 godz. 45 min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Brak ocen
Kurkuma schillen
Brak ocen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Caipirinha van mango
5 min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 godz.