Urządzenia i Akcesoria
Flammekuchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portie
Składniki
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 min
Zoete Aardappel Brood
5 godz. 25 min
Salmorejo
Brak ocen
Vegan pudding
15 min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Eendenlever
33 godz.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Zalmsoufflé
1 godz.