Urządzenia i Akcesoria
Flammekuchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portie
Składniki
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nessuna valutazione
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nessuna valutazione
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nessuna valutazione
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Italiaanse brunch
1h 30min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Brioche
5h
Kaastaartijs
Nessuna valutazione
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Sacher taart
3h
Plakje marmercake met perzikvulling
Nessuna valutazione
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min