Urządzenia i Akcesoria
Flammekuchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portie
Składniki
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Champagne gelei
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Gekruide lamstaart
40 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Pistache Crème Brûlée
3 godz. 20 min
BBQ-saus
20 min