Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De siroop
- 100 g suiker
- 100 g water
- 80 g rum
De chocolademousse
- 150 g room, 35% vet, zeer koud
- 180 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 3 eieren
- 40 g suiker
Decoratie
- 3 limoenen
- 100 g boter
- 400 g banaan
- 100 g suiker
- 30 g room, 35% vet
- 30 lange vingers (boudoirs) (voor een charlotte vorm Ø 16 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 4029 kJ / 961 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 120 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Paashaas macarons
Brak ocen
Mayonaise zonder ei
10 Min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30 min
Vanille-mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Citroenslush met champagne
Brak ocen
Soefganiots
2 godz.
Halloween broodjes
Brak ocen