Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g pinda's, geroosterd, ongezouten
lub 3 - 4 el gemengde zaden - 250 g basterdsuiker
- 1070 g water
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl citroensap
- 50 g azijn
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta
6h 15 min
Spiesje van konijn, appel en pruim
Brak ocen
Champagne en pompelmoes sorbet
Brak ocen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Hartenbroodjes
1 godz.
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Chai latte parfait
15h 5min
Skelethoofden
5 godz.
Pommes Dauphine
1h 40min
Karamelsaus
1 godz. 30 min