Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g pinda's, geroosterd, ongezouten
lub 3 - 4 el gemengde zaden - 250 g basterdsuiker
- 1070 g water
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl citroensap
- 50 g azijn
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karamelsaus
1h 30min
Lolly's
40min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Brak ocen
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Chocoladereep likeur
15min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Honingraat
1h 30min
Abrikozenlikeur
30min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Toffees
2h