Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zijden tofu cheesecake
Brak ocen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 dk
Hollandaisesaus
15 dk
Yoghurt met chocolade
12ωρ. 25 λεπτ.
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Hollandaisesaus
15 dk
Koken van speltgraan
Brak ocen
Gele smoothie bowl
2h 20min
Basisbouillon
Brak ocen