Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g suiker
- 1 tl huisgemaakte vanillesuiker
- 220 g amandelen, gepeld
- 1 eiwit (ongeveer 30 g)
- 20 g water
- Wartości odżywcze
- na 100 gram
- Kalorie
- 1958 kJ / 468 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kippenbouillonpasta
45min
Suikerglazuur
Brak ocen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Brak ocen
Vanillesuiker
72 Std.
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40 min
Gekruide noten
45min
Dunne grissini
Brak ocen
Amandelmelk
10 min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Chocoladesaus
Brak ocen
Roomboterglazuur
5 min