Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olie, om in te vetten
- bloem, om te bewerken
-
100
g donkere chocolade 85%, in stukken
lub 100 g donkere chocolade 70%, in stukken - 200 g verse champignons de Paris, gehalveerd
- 120 g melk
-
80
g olie
lub 80 g boter, in stukken - 1 tl oploskoffie (opcjonalnie)
- 90 - 110 g suiker
- 1 tl vanillearoma
- 2 eieren
- 120 g patisserie bloem (zie variatie)
- 30 g ongezoete cacaopoeder
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 816.9 kJ / 195.2 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 153.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Buikmannetjes
1h 30min
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Muntthee
25 min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20 min
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Bessenmix-yoghurt
12 godz. 15 min
Zwart-Wit Muffins
1h
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min