Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g zachte boter
- 125 g basterdsuiker
- 125 g amandelpoeder
- 2 tl rum
- 3 eieren
- 2 bladerdegen
- 1 eierdooier
- 2 tl melk
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2173 kJ / 522 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Worteltaart
2 Std.
Ovengebakken groentechips
Brak ocen
Frangipane met peer
1h 30min
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Advocaat
10 min
Banketbakkersroom
15min
Sinaasappelcake
1h