Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g zachte boter
- 125 g basterdsuiker
- 125 g amandelpoeder
- 2 tl rum
- 3 eieren
- 2 bladerdegen
- 1 eierdooier
- 2 tl melk
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2173 kJ / 522 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pommes Dauphine
1 godz. 40 min
Suikerglazuur
Brak ocen
Brood van gierstmeel
2hod. 35min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Brak ocen
Matzeballen
Brak ocen
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Sacher taart
3h
Paashaas macarons
Brak ocen
Roggebroodjes
Brak ocen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Groen gekleurde eieren
Brak ocen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min