Urządzenia i Akcesoria
Vanillesaus (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porties
Składniki
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (opcjonalnie)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Custard
15 min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 min
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Vegan mayonaise
Brak ocen
Baba met rum
Brak ocen
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Crème anglaise
15 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Mayonaise
5 min