Pasta al pesto di prezzemolo

Pasta al pesto di prezzemolo

3.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • spicchio di aglio (opcjonalnie) senz'anima
    ½
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di pasta secca corta
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 491.8 kcal / 2057.3 kJ
Białko 13.4 g
Tłuszcz 22.2 g
Węglowodany 63.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Sód 80.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...