Pasta al pesto di prezzemolo

Pasta al pesto di prezzemolo

3.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie) senz'anima
  • 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 320 g di pasta secca corta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 80.9 mg
Białko 13.4 g
Kalorie 2057.3 kJ / 491.8 kcal
Tłuszcz 22.2 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...