Patate e fagiolini al pesto (TM6)

Patate e fagiolini al pesto (TM6)

4.6 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

Pelare le patate
  • di acqua
    600 g
  • di patate di media dimensione (vedere consigli)
    400 g
Patate e fagiolini
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 - 3 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di aceto di vino bianco
    10 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    10 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di acqua
    400 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 155 kcal / 648 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...