松露野菇燉飯

松露野菇燉飯

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    30 克
  • 洋蔥
    20 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 新鮮香菇 去蒂頭,切條
    60 克
  • 蘑菇 切片
    60 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    110 克
  • 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
    200 克
  • 蔬菜高湯
    600 克
    600 克 水
  • 黑松露醬
    60 克
  • 帕瑪森起士粉 (新鮮現磨)
    40 克
  • ½ 茶匙
  • 匈牙利辣紅椒粉 (opcjonalnie)
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 462.5 mg
Białko 10.2 g
Kalorie 1562.9 kJ / 373.6 kcal
Tłuszcz 13.1 g
Błonnik 11.7 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 55.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...