
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 275 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 450 g wody
- 4 goździki
- Wartości odżywcze
- na 1 szklankę
- Kalorie
- 72.3 kcal / 302.6 kJ
- Białko
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 11.2 mg