Urządzenia i Akcesoria
白萝卜丝虾丸汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 人份
Składniki
-
虾仁70 克
-
葱 切末2 支
-
蛋清10 克
-
淀粉1 汤匙
-
料酒1 茶匙
-
盐¾ 茶匙
-
猪肋排 切块150 克
-
水1600 克
-
姜 切片10 克
-
白萝卜 切丝150 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
35.6 g
Kalorie
2289 kJ /
547 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一人食
16 Przepisów
Chiny
Chiny