Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 100 克 牛腩 ,切约1厘米丁
- 150 克 新鲜牛肝菌 ,切约1厘米丁
- 200 克 米 ,洗净沥干
- 20 克 胡萝卜 ,切约1厘米丁
- 20 克 新鲜豌豆仁
- 10 克 料酒
- 5 克 生抽
- 5 克 蚝油
- 1 小撮 糖
- 1 小撮 盐
- 220 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1677.7 kJ / 401.3 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 169.8 mg