牛肝菌牛肉焖饭
TM6

牛肝菌牛肉焖饭

3.7 (26 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 100 克 牛腩 ,切约1厘米丁
  • 150 克 新鲜牛肝菌 ,切约1厘米丁
  • 200 克 米 ,洗净沥干
  • 20 克 胡萝卜 ,切约1厘米丁
  • 20 克 新鲜豌豆仁
  • 10 克 料酒
  • 5 克 生抽
  • 5 克 蚝油
  • 1 小撮 糖
  • 1 小撮 盐
  • 220 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1677.7 kJ / 401.3 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
56.5 g
Tłuszcz
13.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
1.4 g
Sód
169.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy