Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salada
- 250 g queijo Emmental ou queijo Gruyère
- 50 g rabanete s/ extremidades
- 300 g salsicha Frankfurt cortada em metades longitudinais
Molho
- 40 g cebola
- 30 g cornichons
- 15 g mostarda
- 50 g vinagre branco
-
70
g azeite
lub 70 g óleo de colza - ½ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta preta
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 5295.6 kJ / 1265.7 kcal
- Białko
- 51.7 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 111.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 43.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 1992.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pá de porco com puré de batata-doce, legumes e chutney de maçã e alperce
2h
Burrito Sushi - TM6
45 min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55 min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10min
Café de canela e baunilha
15min
Café em pó
10min
Gengibre (Modo descascar)
5min
Monstros de puré de batata
2u. 5min
Wraps de alface com frango e molho de caril e coco
40 min
Marinada jamaicana para frango
10min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30 min
Rolo de carne oriental
1h