Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- 2 láminas de masa de hojaldre, cuadradas
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1442 kJ / 344 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 14.6 g
- Sód
- 100.5 mg
Alternatywne przepisy
Bizcocho de leche condensada
1 godz.
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 godz.
Trenza de leche
2h 30min
Bollitos para la cena
1h 40min
Minicakes de canela
30 min
Bundt cake de calabaza
1 Std. 30 Min
Roscón bombón
4h
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Bocadillo de pan sin horno con ensalada de huevo
1h 15min
Corona de brioche con crema de whisky
5 Std.