Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- 2 láminas de masa de hojaldre, cuadradas
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1442 kJ / 344 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 14.6 g
- Sód
- 100.5 mg
Alternatywne przepisy
Corona de brioche con chocolate
4 Std. 45 Min
Bundt cake salado de patata y beicon
2 godz.
Hojaldre de chocolate y avellanas
2 godz.
Pastelitos de piña y chocolate
2 godz. 30 min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3 Std.
Erizos de galleta
1 godz. 30 min
Buñuelos de plátano
30min
Magdalenas de leche condensada
30min
Mini focaccias con aceitunas
2 godz.
Tarta de la abuela
4 Std. 30 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Falsos churros con chocolate a la taza
1 godz.