Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 hojas de gelatina
Base
- 200 g de galletas digestive
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
Crema de queso
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de leche
- 400 g de queso cremoso
- 50 g de queso Cabrales
- 200 g de azúcar
Cobertura
- 100 g de agua
-
250
g de dulce de manzana
lub 250 g de dulce de membrillo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2404 kJ / 575 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 312.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake pops de Navidad
6 godz.
Buñuelos de pixín
30 min
Manchamanteles
1h
Palitos de beicon y cebolla crujiente
1 Std. 20 Min
Cocido de res piamontés a fuego lento (Bollito)
4h 10min
Ensalada de escarola, fusilli con ternera y crema de chocolate
35min
Pastel crujiente de cordero
2 Std. 40 Min
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2 godz. 15 min
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Moldes de arroz glutinoso al vapor con carne de cerdo
2h 30min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Empanada rusa de salmón (Kulibiak)
1h 30min