Panna cotta de café
TM6 TM5 TM31

Panna cotta de café

3.9 (14 ocen)

Składniki

  • 4 hojas de gelatina
  • 300 g de nata
  • 100 g de leche
  • 20 g de café solo
  • 75 g de azúcar glas
  • ½ cucharadita de vainilla líquida
  • 1 - 2 cucharadas de cacao en polvo (con o sin azúcar)

Wartości odżywcze
na 1 unidad
Kalorie
754 kJ / 180 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
11.7 g
Tłuszcz
14.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
0.4 g
Sód
23 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy