Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata
- 100 g de leche
- 20 g de café solo
- 75 g de azúcar glas
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 1 - 2 cucharadas de cacao en polvo (con o sin azúcar)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 23 mg
Alternatywne przepisy
Crema catalana de chocolate
40min
Crema cuajada de queso con coulis de frutos rojos
4h 50min
Panna cotta
6 Std. 10 Min
Tarta de queso y chocolate al vapor
1h
Mousse de chocolate y café
1h 20min
Crema fría de turrón
1 Std. 10 Min
Flan tres leches
2h 30min
Panna cotta de arándanos
6u. 20min
Crema de galletas al caramelo
4 Std. 15 Min
Postre dos chocolates y avellanas
3 Std. 30 Min
Flan de licor de café
5h 15 min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min