Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 10 克 油
- 20 克 胡萝卜, 切丝
- 100 克 鸿喜菇
- 250 克 青菜, 切段
- 10 克 水
- ¼ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 169 kJ / 40 kcal
- Białko
- 1.789 g
- Węglowodany
- 2.614 g
- Tłuszcz
- 2.835 g
- Błonnik
- 2.309 g