Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 姜, 切片
- 3 瓣 蒜头, 拍碎
- 2 颗 红葱头, 拍碎
- 10 克 豆豉
- 30 克 油
- 500 克 鸡 ,童子鸡,切块
- 40 克 海鲜酱
- 20 克 蚝油
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 茶匙 糖
- 10 克 料酒
- 50 克 青椒
- 2 支 葱, 切段
- 3 支 新鲜香菜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1780 kJ / 425 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 12.9 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Błonnik
- 1.7 g