Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 牛里脊 ,切0.3厘米厚,约4×4厘米大小,吸干水份
- 10 克 蚝油 ,约1汤匙
- 5 克 生抽 ,约1茶匙
- 5 克 老抽 ,约1茶匙
- 5 克 糖 ,约1茶匙
- 5 克 淀粉 ,约1茶匙
- 40 克 油
- 100 克 青椒 ,切三角形块状
- 40 克 洋葱 ,切块,约3厘米
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 911.2 kJ / 217.8 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 284.7 mg