白萝卜排骨汤
TM6

白萝卜排骨汤

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 2200 克 水
  • 400 克 猪排骨 (汤骨,颈骨或螺旋骨),切块 (4 公分)
  • 500 克 白萝卜 ,切片 (2 公分)
  • 100 克 黄皮洋葱 ,切块
  • 1 块 吊片 ,切条 (2 公分)
  • 1 茶匙 绍兴花雕酒
  • 20 克 枸杞
  • 1 小撮 盐 ,适量调味
  • 1 小撮 白胡椒粉 ,适量调味

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
590 kJ / 141 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2 g
Sód
154 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy