Cookies fourrés aux speculoos

4.6 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 pièces

Składniki

  • 70 g de sucre en poudre
  • 70 g de cassonade
  • 200 g de biscuits speculoos émiettés
  • 100 g de lait entier
  • 50 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 150 g de beurre
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 1 œuf
  • 1 jaune d'œuf
  • 280 g de farine
  • 2 c. à café de fécule de maïs
  • ½ c. à café de levure chimique
  • 100 g de pépites de chocolat blanc
  • 80 g de biscuits speculoos en morceaux
  • fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 62.1 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 1745.3 kJ / 417.1 kcal
Tłuszcz 22.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 48.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...