Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de lait entier
- 7 g de levure boulangère sèche
- 1 œuf
- 65 g de sirop d'agave
- 50 g d'huile de coco hydrogénée, fondue
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 g de sel
- 80 g de pépites de chocolat noir
- 1 jaune d'œuf battu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4612 kJ / 1102 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 153 g
- Tłuszcz
- 53 g
Alternatywne przepisy
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 Min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Petits pains au lait
1h 45min
Boule au cacao
6h 20min
Madeleines marbrées choco-vanille
1h 25min
Babka choco-noisettes
2 godz. 55 min
Muffins anglais
4h 10min
Buns à la cannelle
5h
Muffins anglais à la farine complète
2h 10min
Biscuits granola
2 godz. 40 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Pains au lait et pépites de chocolat
3 Std. 30 Min