Muffins de milho e cheddar sem glutén

Muffins de milho e cheddar sem glutén

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 unidades

Składniki

  • tomate seco
    20 g
  • queijo cheddar cortado em pedaços
    100 g
  • manteiga cortada em pedaços
    120 g
  • óleo de girassol
    30 g
  • mel
    20 g
  • açúcar
    20 g
  • ovo
    1
  • leite
    220 g
  • farinha s/ glúten
    120 g
  • amido de milho
    120 g
  • bicarbonato de sódio
    ½ c. chá de
  • fermento em pó p/ bolos
    1 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 254 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 959.8 kJ / 229.4 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...