Muffins de milho e cheddar sem glutén

Muffins de milho e cheddar sem glutén

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 unidades

Składniki

  • tomate seco
    20 g
  • queijo cheddar cortado em pedaços
    100 g
  • manteiga cortada em pedaços
    120 g
  • óleo de girassol
    30 g
  • mel
    20 g
  • açúcar
    20 g
  • ovo
    1
  • leite
    220 g
  • farinha s/ glúten
    120 g
  • amido de milho
    120 g
  • bicarbonato de sódio
    ½ c. chá de
  • fermento em pó p/ bolos
    1 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 229.4 kcal / 959.8 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 19.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 254 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...