高麗菜豬肉水餃

高麗菜豬肉水餃

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
40 個

Składniki

  • 高麗菜 切塊(約2公分)
    500 克
  • 切塊(約2公分)
    15 克
  • 米酒
    20 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 醬油
    1 ½ 茶匙
  • 豬絞肉
    400 克
  • 純芝麻油
    25 克
  • 切蔥花
    25 克
  • 水餃皮
    40 張

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 2.7 g
Kalorie 234.1 kJ / 36 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...